Author:
• Wednesday, September 08th, 2010

Da vi kom hjem fra en lang, velfortjent og fantastisk sommerferie, havde vi fået en ny logerende på Baunekjærsgård. Gården har mange længer og gamle hullede døre, hølofter og mus i hobetal, så derfor havde en kvik lille killing valgt vores gamle gård som sit nye mekka. Primært har han nok valgt stedet pga foderautomaten med katte tørkost, som RET mange katte efterhånden nyder godt af.

Ungerne pakkede ham i en lille kurv og besøgte alle naboer i vores lille landsby, for at spørge om han var savnet noget sted. Det var han ikke, og eftersom han er et godt lille missedyr har vi nu besluttet at han er vores. Han er HELT sort og lækker, så han hedder selvfølgelig “Lakrids”. Sjovt så glad man kan blive for sådan en lille een…

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. 1
    heidi 

    Hvor er den sød – man kan slet ikke står for sådanne små killinger:) Nu har den da fået et rigtig godt hjem – med foderautomat og det hele:) Ha’ det godt, Katinka! Knus; Heidi

Leave a Reply