Author:
• Monday, September 20th, 2010

Som sagt – så gjort

Nu har vi lagt emaljeblomsterbrocher på nettet. Efterfulgt af kludetæpper, fine møbler, iPhone bling cover og endelig også mink capes. Kom ikke og sig at vi sidder på hænderne her i firmaet! Du finder alle nyhederne her: Blandet-landhandel.dk

Gamle KludetæpperKarlekammerskab

Det næste bliver så at der kommer en masse tapet på. Virkelig virkelig meget. Tapet i lange baner.

Det “vrimler” i øvrigt med dyrebørn her på gården. Først en lille sigøjnerkattekilling, og snart, meget meget snart (oh hjertebanken!) en lille hundehvalp. Jeg har fået den i fødselsdagsgave af min mand. Så hende kan du møde for eftertiden når du kommer og besøger gårdbutikken.

Hvis du står og mangler en hundehvalp kan jeg virkelig anbefale racen Gammel Dansk Hønsehund. En fantastisk familiehund OG jagthund. Rolig og klog. Og køn…. Der er kun to han hvalpe tilbage i kuldet, så du skal være rigtig hurtig hvis du skal være GDH’ejer nu. Sådanne hvalpe hænger nemlig IKKE på træerne. Der bliver kun født op til 180 om året. På verdensplan, så det er en temmelig sjælden race. Du kan læse mere om racen her: Gammel Dansk Hønsehund og skrive til mig på kontakt@blandet-landhandel.dk –  så skal jeg videreformidle kontakten. (EDIT d. 21.09: Begge hvalpe er nu solgt!!) Se de to uimodståelige hvalpe:

Nyheder

Der kommer meget snart en masse nyheder på sitet i en genre vi ikke plejer at have med. Nye nyheder i form at de lækreste nye møbler og ting og sager fra et firma der LIGE er kommet til Danmark.  Du har ikke set det før – det lover vi! Det er derfor med slet skjult stolthed at vi her præsenterer smugkig på en Danmarkspremiere:

Vi ses, på nettet eller i gårdbutikken. Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

PS: Munkholms nye duft hedder PINK CHAMPAGNE – og er også uimodståelig…du finder den her: MUNKHOLM WELLNESS

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. 1
    heidi 

    Spændende med alle de nye(gamle) ting og ny leverandør – tager lige en tur i webshoppen:) Ha’ en god dag, Katinka! Knus; Heidi

Leave a Reply