Author:
• Thursday, September 30th, 2010

Pludselig stod der ubeskriveligt mange kasser i porten – fyldt med Nordic Ware bageforme. Og så var der ingen vej udenom – de måtte på plads i netbutik og gårdbutik SELVOM det var tapet der stod for tur. Når du ser de fine nyheder der er imellem, forstår du nok også hvorfor de fik lov at overhale indenom…

Jeg siger det lige igen (selvom jeg har sagt det før….) Bageformene er en GENIAL gave idé…

En af de nye forme er EKSTRA genial. Den kan man nemlig pynte så det ligner et honningkagehus! Så er det slut med tynde sider der skal limes sammen med smeltet sukker – her står huset færdigt med det samme – lige klar til at blive pyntet efter alle kunstens regler. Du finder alle Nordic Ware formene lige her: NORDIC WARE bageforme

Vi har også et par nyheder fra Munkholm: MUNKHOLM sæbe, duftlys og saltscrub

Og SÅ gør vi klar til al det nye tapet! Der kommer tapet…i lange baner :-)

Vi ses

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. 1
    heidi 

    Du har da travelt må man sige – husk nu også at slappe lidt af ind i mellem:) De Nordic Wave forme er altså smarte – måske jeg skulle investere i et sådant hus til jul… Eller en traktor – med to drenge så ville det jo være det absolutte hit! Hmmm. God arbejdslyst videre, Katinka! Knus; Heidi

Leave a Reply