Author:
• Saturday, October 16th, 2010

EFTERÅRSTILBUD

MIDT i det smukke smukke SMUKKE efterår får du lige nogle tilbud, som du lige bør undersøge lidt nærmere – for de er faktisk gode! Godt for dig der er fremadsynet – du kan købe gaver og spare penge…OGSÅ godt for dig der er rigtig god til at forkæle dig selv “dobbelt op” (Ud fra den forudsætning at det jo i princippet er at forkæle sig selv at spare penge…) – du finder vores nedsatte varer her: Efterårstilbud

Tilbudene gælder KUN til den 27. oktober, hvorefter de forsvinder som dug for efterårssolen.

Der er, som altid, nyheder i butikken på vej…vi er næsten klar med dem. Indtil de er klar, kan vi vise dig hvad vi har stor fornøjelse af lige nu: de smukke gedigne bageforme fra Nordic Ware og Munkholm duftlys “blåbær” – den lækreste rene duft – ganske diskret og alligevel er den der. Skønt!

ÅH hvor er der smukt udenfor lige nu! Se hvad naturen havde arrangeret i vores kompostbunke forleden:

Har du øje for det store i det små lige udenfor din dør – så send gerne fotos…det samler vi på!

Til de heldige der har efterårsferie – god ferie! Og til de arbejdsramte:

Kig forbi Blandet-landhandel.dk – det kunne være hyggeligt :-)

Vi ses gerne! Kh Katinka

PS: Hvis du vil have sendt din ordre fragtfrit – skal du bare skrive “efterårs-rabat” i beskedfeltet – så sparer du 49 danske enkroner! Det er KUN nyhedsbrevslæsere der får det tilbud – så føl dig bare heldig! (Gælder kun i begrænset omfang møbler…)

PPS: Har du set det geniale lille foderbræt til at sætte på vinduet med en sugekop? Man kan så simpelthen sidde inden for og kigge på spurvene når de lander for at spise. Helt tæt på – og det er det det drejer sig om. Super oplevelser. Til en super god pris – perfekt til gaver. Se selv! Birdfeeder fra Born in Sweden for 129,-

Category: Nyhedsbreve
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply