Author:
• Thursday, October 28th, 2010

Fragtfri levering!

Vi får gode råd, og det er vi glade for…bl.a.  får vi at vide at det ville være på sin plads med et par dage med gratis fragt. Det er i orden! De fragtfrie dage starter nu! Det eneste du skal gøre, er at handle for 500 kr. i småtingsafdelingen, eller for 1500 kr. i møbel afdelingen – så skiber vi herlighederne til dig ganske gratis (i Danmark). Dette tilbud gælder kun indtil den 2. november 2010.

Der kommer endnu flere kludetæpper på sitet meget snart ( i dag måske ligefrem!) – vi har lige hentet dem, (og en masse andet herligt) i Sverige.

Kludetæpper…

Ude i Gårdbutikken – her lige over gårdspladsen – står der en gammel karlekammerseng. Den er fyldt med kludetæpper. HELT fyldt. Det er alle de smukke gamle håndlavede kludetæpper fra Sverige som ikke er blevet fotograferet endnu og lagt på nettet. Vi har et kæmpe udvalg, og de fylder, gør de! Kom og køb dem inden vi skal holde julemarked, så vi får lidt mere plads i butikken!

Jul…så småt…

À propos jul…stygt at det er nødvendigt at skulle forholde sig til det allerede nu. OGSÅ selvom man elsker julen. Det er ikke mange øjeblikke siden vi stillede havemøblerne ind, vel? Men sandheden er at det ikke skader at tyvstarte. Bare lidt. Så pyt…for det er jo også nu at marcipan og mandariner smager allerbedst. Her i den blandede landhandel har vi ikke lyst til at se på julesagerne endnu, men har alligevel åbnet for julekategorien. Vassego – der kommer mere midt i november.

Vi ses gerne – på nettet eller i gårdbutikken. Ring 21917600 for åbningstider i gårdbutikken.

Kh Katinka – www.blandet-landhandel.dk

PS: Nordic Wares chrysanthemum bageform blev nævnt i magasinet BOLIGLIV forleden. Har du set det? Ekstra rigtig mange skal nu fornøjes ved kagebordene rundt omkring. Glædeligt – vi kan KUN anbefale de forme – de er fantastiske. Husk du kan få gode opskrifter af os via mail.

P.P.S. Lige et godt tip: De næste par måneder er det højsæson for gæstebud. HUSK at du kan købe en hel stang Munkholm sæbe du selv kan skære af – med tilhørende fine gaveposer (12 stk.) – så har du altid en rigtig lækker værtindegave klar. Julesæben er kommet – du finder den her: Munkholm sæbe JULEFRYD.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply