Author:
• Thursday, December 02nd, 2010

Har du det fint med al den sne og at det er blevet RIGTIG vinter?

Jeg må indrømme at jeg er HELT vild med det! Jeg kørte fast i en drive i går, og greb mig selv i at sidde og synes at det var lige dele sjovt og spændende at kæmpe mig fri….jaja – det er jo ikke som man har det men som man ta’r det, som man siger! Og grundlæggende synes jeg det er så ufatteligt smukt med gnistrende sne. Naturens bling.

Gammel julestads

Hvis du er en af de MANGE der har ventet forgæves på mere gammelt julepynt i netbutikken, så beklager jeg at jeg har haft ALT for travlt, men nu LOVER jeg at jeg ifører mig min varmeste vinterpels og går i gang. Nu. Jeg har allerede fundet en masse frem som du ikke har set før….kig forbi i week enden – så er der mere. Især gamle fine røde julestager fra Sverige.

Hvad du ønsker KAN du få!

HUSK at du kan sende links til nær og fjern med ting fra netbutikken som du ønsker dig i julegave. Så ved dem du skriver til præcis hvor, og hvordan, de kan få fat på lige det du ønsker dig.

Gårdbutikken har åbent hver dag – åbningstiderne er ikke faste – så ring 21917600 inden du kommer, så jeg kan nå at tænde faklerne i porten for dig.

Vi ses gerne!

Snehilsen og højt vinterhumør fra Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Ps: Hvis du skriver “Munkholm” i beskedfeltet ved din næste ordre, får du en ekstra Munkholm sæbe sendt med din ordre. Fra mig til dig.

PPs: Hvis du leder efter noget du ikke lige kan finde i netbutikken – så sig til – vi har et KÆMPE lager, og måske står det du mangler på vores loft og venter på dig…det kunne jo være et flaskeskib eller et vitrineskab….

Category: Nyhedsbreve
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply