Author:
• Monday, February 02nd, 2009

Når man sådan er influenzaramt kan man faktisk godt finde noget positivt at sige om influenza….for med feberen får man verdens bedste undskyldning for at se samtlige sæsoner af Desperate Housewives på dvd…og så ligger man der i sin feberrus og ser på den vildest stylede serie der nogensinde er skabt, og PLUDSELIG fremtoner sig gennem febertågerne: Bree, der har bagt en kage…og det er ikke bare en kage, det er en BUNDT kage (fra Nordic Ware)! Altså, hvis Bree bager Bundts, så er det fordi det er velkendt kvalitet. Uomtvisteligt, for sådan er det med Bree. Og ikke nok med det – Bundtkagerne nævnes FLERE gange i serien – Susan kommer på et tidspunkt med en Bundt kage med flormelisdrys.(Hun skynder sig at sige hun ikke selv har bagt den…)

Nu er influenzaen snart forsvundet, og så må undskyldningen for at bruge tid på serien i min travle hverdag vel være: Research. Det er ren og skær research…. :-)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

  1. 1
    Helle 

    Fantastiske smukke Bundt.. jeg MÅ igang… absolut must have.. den fulde samling af Bundtforme ind i mit liv..

  2. 2
    admin 

    Ha ha – det er et musthave for alle desperate housewives :-)

Leave a Reply