Author:
• Thursday, December 09th, 2010

Vores julegave til dig er til at tage og føle på:

Enid Collins vintage designer tasker til næsten halv pris!

Tilbuddet gælder resten af december for alle nyhedsbrevsmodtagere og Facebook-folk. Rabatten fratrækker jeg når jeg sender varen – det sker ikke automatisk. (Bare så du ikke tror du bliver snydt for rabatten når du handler.) Skriv Julerabat i beskedfeltet – så får du en fantastisk taske til en HELT fantastisk pris. Du finder dem her: ENID COLLINS vintage designer tasker

Der er TRAVLT som aldrig før i den blandede landhandel!

Jeg kom til at love at der ville komme mere julepynt på nettet i denne uge, men det var før jeg vidste hvor travlt jeg ville få! Jeg har aldrig nogensinde sendt så mange julegaver afsted så tidligt i december – det er ganske enkelt forrygende! Det går så ud over det gamle julepynt… Er du helt desperat må du ringe til mig på 21917600, så skal jeg nok hjælpe.

Gammeldags julemarked

På søndag kan du møde mig til “Gammeldags julemarked” på Holbæk Museum, hvor alting skal have en ånd af at være ældre end 1950. Det betyder at fx nisser er bandlyst…Markedet er søndag den 12.12.2010 fra 12-16. Den dag er der derfor lukket i gårdbutikken. Jeg har MASSER af Bundt kageforme fra Nordic Ware med. Kom glad!

December fortsætter med at vise sig fra sin mest julede side…

Børn af i dag vil herefter ALTID huske at “da de var børn var det altid hvid jul” ….

Ha’ det julehyggeligt og godt

Vi ses gerne – i gårdbutikken eller på nettet

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply