Author:
• Thursday, December 16th, 2010

PIP STUDIO – for happy people

Når du besøger Blandet-landhandel.dk – på nettet eller i gårdbutikken, vil du nu kunne hvile øjnene på det underskønne Pip Studio porcelæn. Og jeg er nødt til at sige det meget meget højt: Jeg er HELT vild med det. Jeg har faktisk ganske enkelt aldrig set et nyt stel der var så meget mig som dette er. Moderne og romantisk på en gang. Kitchet og alligevel klassisk. Fine farver, der på ingen måde er for meget, men som på fineste måde sørger for at der sker noget i opdækningen. Alt andet end kedeligt. Jeg er SIKKER på at man om mange år stadig vil falde for designet. I mine øjne er en klassiker født. Som man siger på engelsk: It is a keeper.

Fordelene er mange, men jeg vil lige forklare HVORFOR designet er så genialt. Pip har tænkt at alle delene skulle passe sammen. Altså, alle farver og mønstre. Faktisk er det MENINGEN man skal mixe på kryds og tværs af farver og mønstre. Det skaber et uhøjtideligt look, men er samtidig virkelig overbevisende flot.

Porcelænet og taskerne er allerede lagt på hylden i netbutikken. Snart kommer der endnu en serie på fra PIP STUDIO, som hedder “Love bird”. Viskestykkerne og puderne er også på vej. Pip Studio design ER fantastisk.


NY LÆKKER BOLIGBOG

Vores nabobutik, Honning & Flora’s ene indehaver, Rikke Larsen, har begået en lækker boligbog. Med fotos af dygtige Tia Borgsmidt. Du får lige et sneakpeak, så du med egne øjne kan se at det er en perfekt gaveidé…den er HELT ny, så der er ikke mange der har den. Endnu, men det tror jeg der er mange der FÅR, for man kan ikke holde fingrene fra den. Du kan købe den her: Honning & Flora

Honning & Flora, butikken, ligger ca. 1.5 km fra vores gårdbutik, og vi har et super godt samarbejde. Der er jo en idé i, hvis du skal køre lidt langt for at komme til Hornsherred, at der er mere at køre efter. Så vi er glade. Fordi du, når du vil besøge Blandet-landhandel.dk, tillige kan lægge vejen forbi Honning & Flora. Og blive en oplevelse rigere. Jeg synes det er Danmarks smukkeste interiør og blomsterbutik.

Du finder bogen her: Honning & Flora – gamle ting, vintage, bohème, boliger, haver, mad, børn, blomster, kærlighed, gode råd, tanker og tilfældigheder…

Schyyyyyyyyyyyy….

Allerhelst ville jeg undgå at nævne nogetsomhelst om sidste frist, fordi jeg derved ikke kan undgå at bidrage en smule til den måske allerede lidt småstressede juleindkøbs situation…Men jeg er nødt til at fortælle dig, at du skal bestille senest mandag kl. 12 for at være sikker på at du kan nå at få det bestilte inden jul. Vil du besøge gårdbutikken er det bedst at ringe først – tlf. 21917600.

Ha’ det nu rigtig julehyggeligt rundt omkring .

Mange julehilsner fra Katinka, Blandet-landhandel.dk

Category: Nyhedsbreve
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply