Author:
• Monday, February 28th, 2011

Du kender sikkert begrebet “over stok og sten”. Begrebet opstod fordi man nogle steder ville have overstået kalkningen HURTIGT. Man tjærede ikke træværket, men kalkede ydervægge BÅDE på bindingsværket (stok) OG på stenene. Så sagde man at det gik over stok og sten.

Her i den blandede landhandel går det også over stok og sten. FORDI: Den sødeste journalist kom og besøgte butikken og en måned senere vendte hun tilbage for at interviewe mig – og det blev til en MEGET flatterende artikel, hvor jeg oplyste at gårdbutikken har åbent hver fredag og lørdag. Så nu kommer der en masse hver week end for at besøge Blandet-landhandel.dk live. Det er simpelthen så hyggeligt. Og tidskrævende. Så tidskrævende at vi IKKE engang får kalket over stok og sten. Det kender du sikkert godt. Men PYT! For det går jo godt alligevel. RIGTIG godt.

Så – ikke et ord om at vi endnu ikke har nået at få alle tapetkollektionerne på nettet, og ikke et ord om at du endnu ikke kan finde de lamper vi lovede ville komme….ikke et ord. For de KOMMER! Senere. Lige nu kan du se nogle nyheder her: Sidste nyt

Vi har sorteret vintagesmykker igen, til glæde for prinsesserne – store som små:

Der er flere ting på vej, jeg taster og taster – over stok og sten :-)

Vi ses gerne!

Mange hilsner fra Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Kan du huske jeg pralede af min dygtige musik-lillesøster? Nu har de udgivet en EP – du kan finde den lige her: POSTER CHILD

Category: Nyhedsbreve
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses

 1. 1
  Else Fogt 

  Helt fantastisk…..Står og har købt kolonihave som skal bygges om og indrettes med pip.i denne forbindelse støtte jeg på jer i min søgen. Så nu er i også kommet med på min blog med et link til Blandet landhandel.
  Skulle i have intresse i mere reklame på min blog kan i evt tage et kig forbi her laver jeg Give aways for pt. alle dem der står de har sponsoreret. Er man en af dem vil man have sit link /reklame på i 10 dage og derefter vil jeg hele tiden søgerfor at få opdateret med de nyheder man evt kunne ønske sig.Prisen for denne Reklame er en give away efter eget valg til mine læser m.m har ikke selv nogen økonomisk intresse da jeg ikke tjener noget ved det.V.H Else Fogt
  Håber at høre fra jer

 2. 2
  Tina 

  Hej Katinka
  Tusind tak for dine søde ord på min blog – det er så skønt at høre fra andre søde bloggere og ja – helt enig vi skal nok indhente vores nordiske venner – de kan bare vente sig ;o)
  Glæder mig til at følge med på din blog også – og ønsker dig en fantastisk weekend ;o)
  Klem Tina

 3. 3
  Lisbet 

  Hej herlige Katinka,

  Åh… disse fantastiske emaljebrocher! Oser af sol og sommer… og de glade retro-dage! ☼

  TAK(!) for din smukke hilsen på min blog… ang. min PIP-kasse. Hvor det glæder mig, du synes om idéen, og tror på den…! Time will show…! ;o)

  Perfekt(!) at du får tapet i metermål… hvis jeg får brug for mere. {Thumbs up}

  Du skal være hjerteligt velkommen til at lægge foto plus link på din blog. Vil kun være mig en stor ære! Og reklame er jo altid godt…! Takker på forhånd!

  *KNUS* og smil fra Lisbet

  PS. Hvad er der med de der nordiske (norske?) bloggere? Er der blot mange af dem (synes jeg at have bemærket), eller…?

Leave a Reply