Author:
• Monday, March 28th, 2011

Jeg kan godt være ordentlig, men jeg kan sagomelemig også være en kegle. Her i week enden fandt jeg således en hel stak pashmina og silketørklæder på lageret, som aldrig er kommet på nettet. Det er SÅ for ringe. For godt nok sælger de sig selv, med de ufattelig gode priser vi har på dem,  men det er vist at overdrive udtrykket at pakke dem væk og tro at der alligevel sker noget … Så inden de ligefrem når at blive VINTAGE tørklæder, har jeg fået dem på nettet. Jeg skal understrege at prisen er virkelig virkelig lav, der er jo ingen mellemhandler i DK der skal tjene på dem, Ingrid sender alt hvad hun får ind til Nepal og Tibet, hvor hun SELV personligt samarbejder med munke og andre lokale. Du kan læse meget mere om Ingrids projekt og tørklæderne der varmer dobbelt nedenfor i et separat blogindlæg jeg har skrevet.

Du kan se de nye (eller, ja, du ved hvad jeg mener) cashmere og silketørklæder lige her: Pashmina cashmere silketørklæder og sjaler


GARDENGIRL er kommet med en MASSE nyheder i år – flere end nogensinde før. Nogle af dem ER kommet. De andre er lige på trapperne, så du kan godt begynde at bestille dem. Der er som sædvanligt geniale og gennemtænkte detaljer på det hele, og kvaliteten er rigtig GOD.  GARDENGIRL arbejdstøj til kvinder

Luksus vintage

De lækre mink capes er ved at få ben at gå på. Hver dag får vi henvendelser på mink capes – som regel altid dem der ER solgt. SÅ, hør nu! Der ER kun en af hver. KUN EN. Så det kan ikke nytte noget at lurpasse og vente på bedre tider, for så er der måske en anden der har købt den du havde udset dig. Selvfølgelig får vi flere hjem, men alligevel. Her ser du udvalget af luksus vintage mink capes.

Gårdbutikken har åbent fredage og lørdage, og som regel også søndage. Kig forbi og se herlighederne live.

Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

PS: Om meget kort tid STIGER PRISERNE PÅ ALLE DE LÆKRE SAGER FRA MUNKHOLM!!! Du kan stadig handle til gammel pris resten af ugen, her: MUNKHOLM HÅNDLAVET SÆBE MV.

PPS: Hvis du skriver “FRAGFRIT”  i beskedfeltet sender jeg portofrit til dig fordi du er nyhedsbrevsmodtager :-) Gælder til den 4. april 2011.


Category: Nyhedsbreve
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. Hej Katinka
    Tak for en hyggelig handel i lørdags. Jeg glæder mig rigtig meget til at få sat vores nye gamle tapet op i entréen. Jeg har tilføjet dig på min blogroll, så andre kan kigge forbi.
    Mvh. Kate

Leave a Reply