Author:
• Monday, April 04th, 2011

********************

Gardengirl nyhederne er kommet!!!

*************************

Og de er lækre. Du kan se dem her: GARDENGIRL ARBEJDS- HAVETØJ TIL KVINDER

Men spørgsmålet er om du synes du fortjener så lækkert tøj?

OG hvad i alverden mener jeg så med det? Jo, ser du, som forhandler af Gardengirl tøj oplever jeg RIGTIG ofte at kvinder ikke synes de er tøjet værd. Tænk engang! RIGTIG mange kvinder vil hellere have det gamle joggingtøj med malerpletterne på i haven m.v. Det faktum at Gardengirl tøjet er meget mere bekvemt, med elastiske kiler og perfekte lommer (bl.a. til mobiltelefonen) falder dem ikke ind. De vil hellere lade sig nøje! Set i lyset af at MÆND ikke betænker sig et sekund når de skal have et par Kansasbukser, synes jeg det er…ja, jeg synes faktisk det er lidt trist!  Og jeg synes det er forkert. For spørgsmålet er vel egentlig: Kan du ÆRLIGT sige at du IKKE fortjener lækkert arbejdstøj??

(At bankkontoen siger nix er noget andet…det er en helt anden snak.)

Hvis der skulle være en mandlig læser tilbage på nuværende tidspunkt – så tænk lige på din kone/kæreste/søster/datter etc etc når du læser dette – det kan være hun ikke har lyst til at “forkæle” sig selv. Og så kan du jo gøre det….

Du kan komme og prøve tøjet i gårdbutikken, som denne uge har åbent fredag og lørdag fra kl. 10-14. Søndag lukket i denne uge.

De nye støvler kommer midt i april, så bestil nu, hvis du vil sikre dig et par.

Vi ses gerne!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Du har vel set at du også kan forkæle dig med de lækreste tørklæder, ikke? Du finder dem lige her: Pashmina, silke og uld tørklæder og sjaler

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply