Author:
• Thursday, April 14th, 2011

at besøge gårdbutikken i påsken? Så skal du holde skarpt øje med åbningstiderne på forsiden af netbutikken. Jeg skal nemlig til Sverige og hente gamle fine møbler, her i påsken. FREDAG og LØRDAG er der åbent. Kom glad!

Netbutikken har selvfølgelig som sædvanligt åbent altid.

Håndlavede nyheder  fra MUNKHOLM WELLNESS

Se lige nyhederne fra Munkholm. Der er nye duftlys, sæber og så er der kommet både strygevand og…trommehvirvel…..OPVASKEMIDDEL! Jeg glæder mig HELT vildt til at sende supermarkedets grimme emballage på pension. (Ja, for de emballager er virkelig virkelig gyselige)

Jeg ELSKER de Munkholm produkter. De er så gennemført lækre. Dufter fantastisk og virker rigtig godt. Udover nye duftlys er der det mest fantastiske Munkholm opvaskemiddel:

Lækkert Munkholm strygevand

Og flotte håndlavede Munkholm sæber:

Så snart jeg har sluppet tasterne og sendt dette til dig, lægger jeg det hele på nettet, plus nogle Munkholm lækkerier fra butikken jeg aldrig har fået fotograferet.

Det minder mig om at jeg lige skal oplyse at jeg tager 99 % af alle fotos selv, til blog og netbutik, og de er derfor mine private og må ikke bruges af andre netbutikker.

Jeg håber du får en dejlig solbeskinnet påske, med hygge og varme.

Vi ses!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Jeg kan ikke begrænse mig! Har helt glemt at fortælle at der er kommet mange flere vintage mink capes i butikken! De kommer på nettet når jeg – rigtigt gættet – får tid :-)

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

  1. 1
    Kristin 

    Hej vännen, hoppas allt är bra med dig. Jag hoppas ni får en underbar påsk!!!! Vi måste försöka hitta en tid till våra små projekt i sommar… om du fortfarande är intresserad.

    Vilka fantastiska produkter! Vill ha allt! :-)

    Kram Kristin

  2. FINT!!

Leave a Reply