Author:
• Thursday, April 28th, 2011

…i en hængekøje mellem to æbletræer, når jeg ikke lige maler fine gamle svenske møbler…. Tilsat 22 grader og solskin, barnelatter, lækker grillet elg og en behørig mængde indkøbsture til adskillige antikhandlere – så bliver det ikke bedre. Og selvfølgelig er min tilværelse alt andet end trist :-) Jeg behøver vel ikke sige at jeg så er nærmest lykkelig. Her er et foto af nogle af påskefundene:

Disse ting kommer med til Ledreborg Livsstilsmesse i bededagsferien (hvis de da ikke er solgt inden…) – den livsstilsmesse kommer du til at høre mere om. Jeg skal nok “invitere dig” behørigt.

Denne gang kommer der rigtig mange møbler med. Malet med linoliemaling, som jo holder i mange herrens år og patineres smukt.

À propos smukt – så er Sverige uendelig smuk i forårslyset.  Her er der lidt forårs stemninger fra broderlandet:

Du kan sikkert også selv mærke det – forår er forbundet med fornyelse og alting næsten råber på NYT – både inde og ude – og det kan vi i sandhed godt mærke i butikken. Tapet, Pip puder og Gardengirl tøj. Gamle møbler, Stonemats stenmåtter og lækkerierne fra Munkholm. I en pærevælling. Kom og se det hele i gårdbutikken, som har åbent hele weekenden. Du kan altid se åbningstiderne på netbutikkens forside.

Ha’ det dejligt derude!

Kh Katinka, Blandet-landhandel.dk

PS: Der er flere fantastiske Enid Collins vintage tasker på vej på nettet. Du kan godt glæde dig – der er nogle HELT fantastiske imellem!

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. 1
  Heidi 

  Hej Katinka! Nej, det lyder da ikke så ringe enda, den tilværelse :-) Skønne ting I har fundet. Håber på at besøge Ledreborg i år, så da får du altså et besøg fra mig, det er helt sikkert :-) God arbejdslyst! Knus; Heidi

 2. 2
  Marie 

  Hej!

  Så många fina saker du har hittat till butiken!

  Jag kommer till Ledreborg, lovar att komma fram och säga hej!

  Ha en bra dag!
  Kram Marie

Leave a Reply