Author:
• Wednesday, May 11th, 2011

Du kan FORLANGE opmærksomhed med de skønne Enid Collins vintage tasker fra de glade 60’ere. Se!

Enid Collins, kunstneren fra Texas, der i 60’erne forenede kunst og mode, ved at skabe glade bling tasker med humor og finesse. Hendes formål var at skabe glæde, glamour og glitter for alle – også når man blot var på vej i supermarkedet. HERLIGT! Helt i Blandet-landhandel.dk’s ånd.

Vi har haft de håndlavede tasker på sitet siden starten, og de har VIRKELIG skabt opmærksomhed omkring vores netbutik. Lige nu har vi et historisk stort udvalg af tasker, og du kan se dem lige her: Enid Collins designer vintage tasker

I 60’erne ejede langt de fleste piger mindst een EC taske, og i dag er de stadig meget meget populære. Bl.a. fordi taskerne FORLANGER opmærksomhed når du går med dem. Det er altså lidt sjovt….

Noget andet der også forlanger opmærksomhed er de 3 store japanske kirsebærtræer i vores have:

Ledreborg slotsmesse – Livsstil på Ledreborg

Vi har igen en hyggelig stand på årets messe i slotsparken på Ledreborg slot. KOM og besøg os. Udstillingen er åben fredag d. 20. – 22. maj kl. 10.00 – 18.00. Det er et rigtigt godt livsstilsinput, med masser af udstillere der viser det ypperste frem.

Vi tager mange lækre gamle møbler med i år. Nordic Ware kageforme, Gardengirl og Pip Studio porcelæn. Selvfølgelig tager vi også fine fund med, fra indkøbsturene i Sverige. Det bliver ikke kedeligt! Håber vi ses.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Her er et foto fra sidste års messe:

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. Åh kors så mycket vackert, det gör mej knäsvag…. Mari.

Leave a Reply