Author:
• Monday, August 15th, 2011

Du skulle bare vide hvor mange skønne ting vi har på lager lige nu. MASSER, simpelthen.

Til gengæld har jeg så travlt med alt muligt andet end lige at fotografere og uploade på nettet…(Jeg kan da ikke være den eneste der synes det er svært at få tid til det hele nu her efter sommerferien?! Med skolestart, jobstart og sæsonstart for alverdens fritidsinteresser. Man mærker en svag gysen….)

LIGE så snart jeg har bare et par timer til overs, så starter jeg fra en ende af med alle herlighederne. Især tapet og kludetæpper er der meget af. I alle farver og størrelser. Det bliver det første jeg går i gang med. Mange af tingene kan du finde i gårdbutikken, hvis du lægger vejen forbi…

Varsel om prisstigninger:

Jeg plejer at advare dig om prisstigninger, sådan at du kan nå at købe til “gammel pris”. Det kan du lige indtil jeg bestiller varer fra de pågældende firmaer igen.

Det drejer sig om de eminente bageforme fra Nordic Ware, som du finder her:

NORDIC WARE

og om nogle af lækkerierne fra MUNKHOLM – som du finder lige her:

Hverdags luksus for krop og sjæl

Nogle af tingene er ikke på lager, men det kommer de snart igen – til ny pris.

Dumme finanskrise :-)

Vi ses gerne! På nettet, hvor der er åbent døgnet rundt, eller i gårdbutikken, som du kan besøge i week enderne. Se netbutikkens forside for åbningstider, eller ring til mig på tlf. 2191 7600

Stokroser bestemmer selv hvor de vil gro…vi har en SMUK en som jeg ikke nænnede at fjerne, MIDT på trappen ind til gårdbutikken

Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply