Author:
• Thursday, August 25th, 2011

at fejle…

Jeg er ikke konfliktsky, og heller ikke bange for at indrømme mine fejl – for som man siger: Det er menneskeligt at fejle. MEN! Gad vide hvad man så siger, når det er et computerprogram der fejler? Så som at nøjes med kun at sende nyhedsmail ud til halvdelen af alle tilmeldte, der så til gengæld fik mail hele 4 gange. ALTSÅ!!! Jeg undskylder med 100 km. i timen, og håber ikke det sker igen.

Det er også menneskeligt at komme til at købe UHÆMMET mange gamle fine håndvævede kludetæpper. Jeg kom til det i sommer, for jeg KAN ikke lade være. De er så fine. Du kender måske den følelse? Der er kommet en del nye på sitet, og der er flere på vej. Vi har stadig flere hundrede på lager, selvom der er blevet solgt rigtig mange. Se nogle af dem her: Gamle svenske kludetæpper

I mandags kunne jeg fejre at der var gået ENDNU et år, siden jeg blev født, på et lille forlængst nedlagt hospital på Bornholm. Hvis du skriver “Bornholmerrabat” på din ordre, så sender jeg fragtfrit til dig – indtil den 1. september 2011. Det gælder også møbler, men kun til brofaste øer.

Kig forbi netbutikken – den hyggelige vintage-døgner – eller kom på besøg i gårdbutikken.

Kh Katinka, Blandet-landhandel.dk

PS: Vi har Himalaya prismelamperne på lager lige nu (nå nej – ikke de små, men de kommer snart)

OG så er alle de flotte støbejernsbadekar også på lager lige nu….just saying :-)

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply