Author:
• Thursday, September 08th, 2011

Lige nu kan du spare 20 % på GARDENGIRL arbejdstøj til kvinder. Vi sælger ALT ud, fordi vi ikke skal forhandle Gardengirl mere. Der er ikke ubegrænsede mængder tilbage – og det er først til mølle, du ved…..

DET ER VIGTIGT at du gør dig umage når du vælger størrelse, da der er begrænsede muligheder for at bytte. Du skal lige have en lille gulerod af mig: De 10 første ordrer over 300,- hvor der står GARDENGIRL i beskedfeltet får et par havehandsker med i købet. Så hyggeligt kan det altså være at have tilmeldt sig vores nyhedsmail! Du kommer direkte til ophørsudsalget lige her: GARDENGIRL

Når du alligevel er inde og kigge på sagerne, så skulle du unde dig selv en tur forbi de nye gamle kludetæpper, og de fine rosenkranse. Det koster nemlig altid kun 49,- i forsendelse at handle hos os, uanset hvor meget du bestiller. OGSÅ selvom kludetæpperne vejer 10 kg.

I morgen, tirsdag, begynder der så småt at komme nye tapeter på sitet. Der er både retrotapeter og en helt ny helt fantastisk tøset kollektion som jeg er sikker på du vil synes om. Jeg er virkelig HELT sikker!

Ha’ det nu hyggeligt.

Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

PS: Prisen på nogle af Munkholmprodukterne bliver sat op i morgen! Du kan LIGE nå at handle til gl. pris….

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. 1
    Else Fogt 

    Ja det arbejdstøj er helt fantastisk også er der lidt lyserødt :-) så det engang på en messe men har desværre aldrig fået et selv men nu hvor der bliver brugt meget tid i kolonihaven skulle man måske snart tage sig sammen .Dejlig blog som jeg vil følge med fornøjelse
    V.H Else

Leave a Reply