Author:
• Monday, September 26th, 2011

GARDENGIRL OPHØRSSALG

Skulle du ikke hjælpe mig af med lageret af det fantastiske Gardengirl arbejdstøj?

Du er kommet for sent til fleece trøjerne og rosenhandskerne, men du kan nå at skaffe dig et par bukser, en teddyfleece og en softshell jakke mv.  med 20 % rabat!

For at være ekstra flink ved dig, som nyhedsmail-modtager, sender jeg FRAGTFRIT til dig, hvis du skriver GARDENGIRL i meddelsesfeltet (eller sender mig en mail). Der er stadig en del af de skønne forklæder tilbage, som er så geniale, med alle de store og små lommer, og prikken over i-et: den flytbare mobiltlf lomme. Alletiders gaveidé. Du finder hele molevitten lige her: TOTAL OPHØRSUDSALG GARDENGIRL

NY TAPET-KOLLEKTION – Un Bisou de Mme Pitou

Du burde også lige klikke forbi og se den nye tapetkollektion “Un Bisou de Mme Pitou” – et lille ” kys” fra Eijffinger.

Pragtfulde farver og mønstre. Både romantisk og trendy på een gang. Trykt på Smartpaper. Og ja, hvad er det nu lige det er? “Smartpaper” er “ikke-vævet” tapet, hvor man tager tapetklister direkte på væggen, og sætter banerne tørre op. Super let – ALLE kan finde ud af at tapetsere med Smartpaper. Det udvider sig ikke og krymper derfor heller ikke når det tørrer – mindre synlige overgange.

Tapet er GENIALT. Der er ikke meget der kan forandre et rum som tapet kan – du kan ændre stil på ganske få timer! Se det her: BISOU – tapet, fotostat og vimpelbort.

HUSK at du altid kan se gårdbutikkens åbningstider på netbutikkens forside.

Vi ses gerne

Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

PS: I november og december holder vi loppemarked. Ikke antik marked med fine ting til høje priser, men vaskeægte loppemarked…du hører nærmere.

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply