Author:
• Tuesday, October 11th, 2011

Nye PIP STUDIO puder

Nu er der nye puder fra Pip Studio – og jeg LOVER dig de er lækre! Både design og kvalitet. Alle puderne passer sammen på kryds og tværs, mix og match – OGSÅ med puderne fra tidligere kollektioner. Det er simpelthen så PÆNT med en stak Pip puder hist og pist! Du finder dem her: Pip Studio puder

Ny PIP STUDIO tapetkollektion

Pip har også kreeret en ny Eijffinger tapetkollektion. Præcis lige så spændende og fantastisk som den tidligere bestseller kollektion er. Tak til Pip for at mixe humor med stil og kvalitet. Jeg har LIGE fået tapetbogen i dag, så jeg har ikke nået at få den på nettet endnu. Du kan se fotos på det hollandske Pip site, og mønstrene kan sagtens bestilles allerede. De er på lager i Danmark – leveringstid ca. 4 dage. Du finder Pip tapet HER

Ny privat blogspot blog

Jeg har ALT for mange idéer til at de alle kan føres ud i livet. Det har jeg forlængst erkendt. Jeg har alt for travlt med alt muligt spændende hele tiden, og er egentlig lidt kronisk bagud med at lægge nyheder på sitet etc etc.  Den følelse kender du sikkert godt. I sidste uge nåede jeg slet ingenting! Jeg havde nemlig susende travlt med at holde børnefødselsdage. Jeg har 4 søde prinsesser, og et par af dem har haft fødselsdag i ferier mv., så jeg var fødselsdags-bagud…men med 4 børn må der være stordriftsfordele, så jeg gav den gas, og holdt 3 fester på under en uge. Den første var et yndigt Pink Party, som jeg har taget fotos af og lagt på min private blog. Du kan se dem her:

Blandet-landhandel.dk/blogspot.com

På den nye blog er jeg mere privat end på wordpressbloggen, som jeg synes kun skal relatere sig til butikken. Du kan kigge forbi hvis du har lyst, og måske blive inspireret til at starte din egen blog! Det er rigtig sjovt.

NB: Gårdbutikken har ellers åbent hver weekend, men i uge 42 skal du ringe inden du kommer, da førnævnte prinsesser har efterårsferie….tlf. 2191 7600

Vi ses GERNE!

Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

Pink Party

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply