Author:
• Monday, November 14th, 2011

NB: ALLER nederst nede finder du et tilbud om fri fragt – KUN til dig!!

Er du bange for edderkopper? Man siger jo at en god måde at komme sin frygt til livs, er at konfrontere det man frygter. Face your fear. Mangler du konfrontationsedderkopper med tilhørende spind, så har jeg RIGELIGT! I butikken.

Det kan nu godt være jeg fjerner noget af det til den kommende week end, når jeg sætter alskens gammelt julepynt frem, så småt. Gårdbutikken er åben fredag, lørdag og søndag fra kl. 11-18. Jeg kan ikke love at butikken er top julegejlet her i november, men den gamle julepynt skal jeg nok finde frem. Og hvis ånden kommer over mig, så binder jeg en granguirlande eller to til portene, som sidste år:

Juleånden

Det er vigtigt at have ånden med når man pynter op – man skal ligesom mentalt være klar til at forholde sig til lyskæder og halmbukke, synes jeg. Det kender du sikkert!

Portene

Jeg tror nu nok den indfinder sig snart, ånden, for portene her på vores gamle gård er i løbet af de seneste mange dage blevet gjort klar. Brolægningen (bryggen) er fejet. Og 20 trillebørlæs jord og grus er skovlet væk. Imens venter alle de ting der blev opbevaret i portene på gårdspladsen. Det ser rodet ud nu, men når det kommer på plads, og faklerne i porten bliver tændt, skal det nok blive godt. Og ånden indfinder sig forhåbentlig også snart.

Det skulle jo meget gerne gå hen og blive sådan her:

En servicemeddelelse:

Lige nu er Birdfeeder fra Born in Sweden OG alle formene fra Nordic Ware på lager

(- også snefnug pandekagejernet, som du måske har set i magasinet Boligliv.)

LIGE klar til at blive sendt til dig. Begge dele er GENIALE gaveidéer, simpelthen.

PS: Det passer faktisk ikke når jeg siger at alle formene er på lager…Dinosaurus er udsolgt i hele Europa, og Chrysanthemum er udgået, men ELLERS er det rigtigt!

PPS: Hvis du skriver JA TAK i beskedfeltet, så sender jeg fragtfrit til dig indtil på mandag d. 21.11.11

Vi ses gerne! Nu skal jeg ud og bage.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply