Author:
• Tuesday, November 22nd, 2011

Skal du til det? Står du overfor den udfordring at finde 24 geniale gaver til en hyggelig og lækker pakke-kalender? Er du stresset over det? Så se med her, for vi har nogle forslag, som mange kan lide:

Munkholms LÆKRE håndlavede ting, som rigtig mange elsker og holder af – og til en MEGET meget rimelig pris, set i forhold til masseproduceret fabriksfremstillet halløj. De lækre velduftende cremede Munkholm sæber er lavet som man lavede sæbe i gamle dage, et stykke vejer ca. 100 g. og koster 29,- OG skøn læbebalsam og supersalve, også det håndrørt, til 39,- for en fin lille krukke. Munkholm Cremer, duftlys og saltscrub – ALT er SÅ lækkert. Du finder hele molevitten her: Munkholm, Luksus for krop og sjæl

Jeg har fundet et par juleting frem som også egner sig til en lille gave…fine små hvide englevinger i fjer (29,-), og et stort robust trådhjerte med hank (25,-), som du kan pynte med alverdens og hænge overalt. Klik på billederne – så kommer du vupti hen det rigtige sted.

LIGE nu er der tilbud (36,75 kr.) på de smukke adventstal med filigran – de kan bruges på stearinlys, men også på selve adventskransen.

Gårdbutikken har åbent hver week end – se netbutikkens forside,

eller ring 21917600. Vi ses gerne!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Der kommer gammelt julepynt på sitet i dag, og i morgen, og indtil jeg er færdig med at tømme de 4 kasser julepynt jeg har fundet frem.

PPS: Har du lyst, så kig forbi min private blog, om Blandet-landhandel behind the scenes.

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply