Author:
• Friday, December 16th, 2011

Takket være dig, har december været den travleste julemåned nogensinde i verdensfirmaet Blandet-landhandel.dk. Vi har simpelthen de SØDESTE kunder! Nederst i denne mail kan du se hvad vi giver dig i julegave i år.

JULEFRAGTEN

Vores flinke travle fragtmænd KNOKLER 14-16 timer i døgnet for at levere alle de julegaver der bliver bestilt rundt omkring, og som skal fordeles i hele landet. Så hvis du oplever forsinkelse på leveringen, så bær over med dem – de KÆMPER virkelig. Alle bestillinger som vi modtager inden d. 21. december kl. 14 LOVER vi kommer frem inden jul. Så du har altså stadig tid til at kigge forbi netbutikken og købe julegaver.

Som TAK for en pragtfuld juleperiode, giver vi dig gratis fragt OG en velduftende lækker MUNKHOLM sæbe med din ordre i december måned – det eneste du skal gøre er at skrive “En julegave til mig, tak” i beskedfeltet på din ordre. Julegaven fra os er nemlig kun til dig der læser dette. (gratis fragt er i Danmark, til brofaste øer, men ALLE ordrer får en lækker sæbe!)

Hvis du har lige så meget julegavekrise som drengen på det gamle kort du ser nedenfor, så ring, tlf. 2101 7600, eller kom ud i gårdbutikken og få lidt gave-coaching – vi har jo meget mere på lager end du kan se på nettet.

Ha’ det nu rigtig julehyggeligt med stearinlys og krydderier, varme og latter. Vi ses gerne!

Juleglade hilsner fra Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Hvis du ikke fik læst den forrige nyhedsmail, kan du se den lige nedenfor – der er en masse julegaveidéer!

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply