Author:
• Friday, January 06th, 2012

I al hast får du lige en lille nytårsgave af mig. Skriver du “fri fragt” i beskedfeltet (eller i en mail) får du fri fragt på ordrer over 450 kr. Tilbuddet gælder ugen ud. Og det gælder OGSÅ møbler! (Dog kun til brofaste øer).

– HUSK at du altid får et lækkert stykke Munkholm sæbe med når du handler hos os.

Vi er RIGTIG glade. Næsten som ved et mirakel kan vi nemlig SLET ikke mærke krisen. Blandet-landhandel.dk havde REKORD-omsætning i 2011!! Det er helt fantastisk, og vi kan slet ikke få armene ned. GODT nytår til alle.

Selvfølgelig skal det fejres. Der kommer inden længe MASSER af nyheder på sitet. Jeg skal bare lige nå igennem alle ordrerne, så bevæbner jeg mig med et kamera og går i gang. Der kommer nyheder i stort set alle kategorier.

Lige nu har jeg sat en del gamle ting ned til halv pris – klik her hvis det skal være DIG der gør kuppet: 50 % udsalg

Vi skulle forresten hilse fra vores postbud og sige at vores Wildlifegarden postkasse er både herlig at kigge på, og rigtig GOD at aflevere post i!


HUSK også at din postkasse nu skal opfylde nye lovkrav…vi har LÆKRE godkendte postkasser til dig – lige HER: POSTKASSER

UNDSKYLD! En ganske grusom influenza overmandede mig i øvrigt dagen før jul, så har du oplevet forsinkelser på din levering så skyldes det host og feber…i 14 dage.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Vi er vokset fra vores trailer, som i øvrigt er døden nær, så hvis du har en STOR trailer til salg, så ringer du bare: tlf. 21917600

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply