Author:
• Tuesday, January 31st, 2012

Kender du det med at man står med noget i hånden, som man lægger lige DER, for så kan man i al fald let finde det. Og så sker der det underlige, at det sted der ellers var så OPLAGT bliver UMULIGT at finde igen. Tingen er VÆK. Du leder og leder, men den er som sunket i jorden. Men så pludselig får man en åbenbaring, og DER! LIGE DER ligger den jo! Hvordan kunne jeg være så DUM at glemme det sted, tænker man så, mens man slår sig selv i hovedet af bar ærgrelse. Sådan har det været med oplader-kablet til mit kamera. I hele januar måned. Jeg har kun kunnet tage få og uskarpe billeder på det smule batteri jeg havde tilbage, og dermed har det ikke kunnet lade sig gøre at lægge alle de lækre gamle møbler på nettet, som jeg ellers havde stillet jer i udsigt. MEN! Nu er kablet fundet (jeg siger ikke hvor det var – det er for pinligt) og jeg løb straks over gårdspladsen over i butikken (løb skal tages helt bogstaveligt – der er hundekoldt på gårdspladsen) og tog nogle hurtige billeder så du kan se hvad der er i vente:

Er det noget for dig, så skriv til kontakt@blandet-landhandel.dk eller ring 2191 7600.

HUSK at du stadig kan købe GARDENGIRL til 50 % af ordinær pris. Det betyder at du på jakken sparer 500 kr. – og på det fantastiske regnsæt sparer du 450 kr.! På fredag sætter jeg alt ned for alle kunder, men du kan som stamkunde få rabatten allerede nu, ved at skrive “50%” i beskedfeltet eller i en mail til mig, når du bestiller. Rabatten fratrækker jeg manuelt efter at ordren er afgivet, da den jo ikke er kodet ind i netbutikkens system før på fredag.

PS: Der er lige lagt to lækre lyse rævecapes på sitet…Den ene en skøn Sagafox med silkefor. Se dem her: Pelscapes

Ha’ det godt og varmt og hils Kong Vinter hvis du ser ham :-)

Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply