Author:
• Friday, February 24th, 2012

Jeg arbejder altid i min ferie – og jeg ELSKER DET! Vinterferien i Sverige bød både på Sne, Ski, varm kakao og indkøb til butikken. Desuden var der en del soven længe, æg&bacon morgenmad, Settlers brætspil og fotografering af møbler og kludetæpper til butikken, som jeg var rundt og finde de sædvanlige gode steder.  En skøn blanding af herlige aktiviteter, med andre ord.

Jeg PROPPEDE traileren og bilen til randen med ting og sager, som jeg har taget med til Danmark. Det vil inden længe være at finde i sortimentet. Hvis du synes der går for lang tid, så må du bede Skatteministeren afskaffe indberetning af moms….I GUDER hvor jeg synes det er trist at momse.

Nogle af de ting jeg fik taget billeder af kan du se her:

En af de ting der IKKE fik plads denne gang, er denne SKØNNE sekretær. Den måtte blive på lageret (den store gamle røde lade i vores ødegård). Sig til hvis du er interesseret – du kan som læser af nyhedsmailen spare 500 kr. og få den for 2995, på nettet kommer den til at koste 3500. Den har indlagt træ, er i fantastisk stand, fra år ca. 1850-1880.

Ha’ det hyggeligt! Vi ses gerne – på nettet eller i gårdbutikken.

Kh Katinka, Blandet-landhandel.dk

PS: Vi kan virkelig anbefale “Aftenski” på Ulrichehamn skicenter – en fin oplevelse. Og så serverer caféen en ekstremt god “kladd-kaka”, som man spiser foran den store åbne pejs…. Aaahhhh – elsker Sverige!

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply