Author:
• Thursday, March 01st, 2012

Da min datter var 4 år, tog hun en bid af en Munkholm sæbe med duft at lakrids. Den er altså også helt uimodståelig lækker. Hun nævnte det aldrig, men lagde den pænt tilbage i sæbeskålen. Det så sødt ud med småbitte tandmærker i sæben, men…godt smager det nu ikke. Til gengæld er det verdens bedste håndsæbe som aldrig udtørrer dine hænder.

I løbet af de næste par dage kan du hos www.Blandet-landhandel.dk se HELE Munkholms udvalg på vores site. Det HELE, simpelthen!!

Håndlavet Munkholm sæbe...

Du får fri fragt når du køber Munkholm for 500 kr. eller derover. Skriv MUNKHOLM i beskedfeltet. Det er en rigtig god gaveidé, men det har du sikkert allerede tænkt på. Du finder det her: Munkholm Wellness

Vi ses gerne! I gårdbutikken, eller på nettet.

Kh Katinka, Blandet-landhandel.dk

Ps: Engang imellem ego-googler jeg mine fotos og mine tekster, og hver eneste gang finder jeg noget hos nogle af mine konkulleger, som altså bruger mine fotos og mine tekster i deres webshops. Det er ikke så godt, og kan faktisk straffes med en heftig bøde, jf. Lov om ophavsret. Der er ikke så mange der ved det, men ALT hvad du ikke selv har fabrikeret tilhører som udgangspunkt en anden. Man skal derfor ALTID sørge for at få tilladelse inden man kopierer fotos og tekster mv. Hvis du vil vide mere, så skriv til kontakt@blandet-landhandel.dk – jeg er jurist, og vil gerne hjælpe.

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply