Author:
• Wednesday, March 14th, 2012

KONFIRMATION og NONFIRMATION

Rigtig mange skal til enten konfirmation eller nonfirmation her i foråret. De unge ønsker sig dyre ting og penge – fuldt forståeligt, det gjorde vi andre  også selv, ikke ?!  Men hvis du, udover en check, gerne vil have noget ekstra med, så kig forbi vores side med gamle fromme ting. Der er lige kommet nogle ekstra fine gamle sølv vedhæng og Madonna medaljoner på nettet, og der er meget mere på vej. På den måde kan man give en gammel fin vintage from ting, OG supplere med en lille pose penge. Du finder de fromme ting her: GAMLE FROMME TING, og allerede i næste uge kommer der meget mere, også kors og krucifikser.

KÆMPE UDVALG AF MUNKHOLM WELLNESS

Har du set at vi nu har ALLE de lækre ting fra Munkholm på nettet? Det er vi sørme nok de eneste i hele verden der har. Kombineret med den altid lave fragt, er Blandet-landhandel.dk et godt sted at handle Munkholm. Lige nu har vi en skøn sæbekage i udstillingen. Den er så smuk, at det ikke gør noget hvis vi aldrig sælger et eneste stykke. Du kan se den her:

Lige omlidt så vælter foråret ind over os, med en styrke så man helt mister pusten. Det sker hvert år, at jeg bliver snigløbet af naturen. Uanset hvor meget jeg tror at i år er jeg klar til at modtage det….Det er lidt det samme som når børn pludselig springer en skostørrelse over i nattens mulm og mørke. Eller går fra at være nyfødte til at være 7 år.  Men det gør jo ikke noget – man behøver ikke være parat. Foråret og skostørrelserne kan man tage som det kommer.

Foråret kræver fornyelse, og reflektion. Og det skal foråret få. Kig gerne forbi den Blandede-landhandel….

Ha’ det hyggeligt.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply