Author:
• Thursday, March 22nd, 2012

LIIIIIIIIIGE en kort besked herfra. Der er nemlig både Vendôme smykker og mink capes på vej i netbutikken. Vi får SÅ mange henvendelser på netop de ting – og nu er der altså snart noget at kigge på i netbutikken, til alle de mange der har ventet. Nyheder finder du altid her: Sidste nyt. Først kommer denne smukke halskæde:

Overskriften hentyder til hvor HELDIGT det er, at vi bor lige der hvor vi bor. Vores fantastisk søde naboer er nemlig fast besluttede på at bevare deres gamle smukke gård med stråtag. Den ene længe er derfor ved at få lagt nyt stråtag – det bliver Så smukt. Heldigt at det er vores naboer – ellers havde jeg været lidt misundelig. Se selv hvorfor :

Der er åbent i gårdbutikken hele week enden – kig forbi. Der er som sædvanligt helt vildt rodet, men der er varer nok!

Ha’ det hyggeligt

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply