Author:
• Tuesday, April 03rd, 2012

Når du klikker forbi vores kategori “Retro tapet” kan du se at der hersker russiske tilstande – der er stort set ingen varer tilbage på hylderne…Det er fordi Danmarks Radio har købt det meste til et TVstudie hvor optagelserne af “QUIZ I EN HORNLYGTE” finder sted. Det er en MORSOM og særdeles underholdende historisk quiz, hvor Carsten Eskelund er studievært. Du kan læse mere om programmet lige her: Quiz i en hornlygte.

Her ser du et par af DR2’s billeder fra studiet med det skønne retrotapet:

Stylisten, Amalie Bo, er simpelthen så helt fantastisk dygtig – det er så godt set at vintagetapet i lange baner giver den HELT rigtige stemning. Perfekt :-)

NYE MINKCAPES OG VENDÔME SMYKKER

Jeg har i huj og hast nået at få nogle minkcapes og nogle Vendôme kæder lagt på nettet. Dem finder du under “Sidste nyt”. Der kommer endnu flere lækkerier, de venter bare på fotografen, men fotografen skal til Bornholm og Sverige og finde FLERE lækkerier, så det må lige vente lidt.

God påske til jer alle.

Påskelige hilsner fra Katinka, www.blandet-landhandel.dk


Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply