Author:
• Thursday, April 19th, 2012

Intet varer evigt. Heller ikke det man TROEDE ville vare. Således har det svenske hæderkronede tapetfirma Duro, besluttet at ændre deres fine klassiske kollektion “Gammalsvenska”, som er genoptryk af gamle tapeter fundet rundt om på vægge i gamle svenske huse. Kollektionen har ellers eksisteret siden 1970’erne, men nu er det SLUT! Der kommer en ny kollektion, hvor nogle af mønstrene går igen, nye mønstre er kommet til, og nogle udgår. Prisen stiger fra 319,- til 359,- pr. rulle. Om en uge.

I en uge frem modtager vi bestillinger på den gamle kollektion, og sælger den til “GAMMEL PRIS”, selvom prisen er steget. Er du “Soltorp fan” er det derfor NU du skal slå til, da bl.a. Soltorp udgår. Trykkeriet er allerede stoppet, så vi må tage forbehold for udsolgte varer, desværre. Du finder det gammeldags tapet her: GAMMALSVENSKA

Her kan du se noget af det flotte nye du kan glæde dig til:

Der er flere minkcapes på vej, og om ikke så længe kommer der flere gamle møbler på sitet igen. Står du og mangler et eller andet?

Kom gerne forbi rodebutikken, åbningstiderne fremgår altid af forsiden.

Vi ses gerne – kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Vi mangler en New Forest pony. Kender du nogen der har en god sød en, så ring 21917600.

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply