Author:
• Thursday, June 21st, 2012

Efter Slotsmessen på Ledreborg Slot var der næsten udsolgt af alle de lækre vintage mink capes. Nu er der heldigvis kommet en masse nye hjem. Og du kan lige tro de er lækre. Bløde, eksklusive og elegante.

Så det er nu hvis du er en af de mange der går og venter på en luksus vintage mink cape. De plejer at blive solgt temmelig hurtigt – OGSÅ om sommeren. Man kan jo netop sagtens få brug for en mink cape om sommeren, fordi det jo – lad os bare være ærlige – ikke just er VARMT i Danmark. Skal du til sommerfest, er en pels cape SKØN fordi den både er meget elegant OG varmer skuldre og ryg.

Du finder de lækre silkeforede mink capes lige her: VINTAGE LUKSUS MINK CAPES

NB: Det “støvede tilbud” på Nordic Ware gælder stadig! 299.- UANSET førpris. Det eneste du skal gøre er at skrive “støv” i beskedfeltet eller i en mail til mig, så fratrækker jeg rabatten manuelt. Se formene her:  NORDIC WARE’S GENIALE FORME.

Ha’ det hyggeligt!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply