Author:
• Monday, September 17th, 2012

Der er mange der godt kunne tænke sig en mink cape. En vintage luksus ting, med silkefor. Sådan en der oser af eksklusiv elegance uden på nogen måde at være for meget. Lige nu har jeg vel nok det største udvalg af vintage mink capes, jeg nogensinde har haft. Eller, det HAVDE jeg for et par dage siden da jeg lagde dem på nettet – for nu er de begyndt at sive lige så stille….Kig forbi – tror faktisk ikke du bliver skuffet.

Vintage mink capes

Og så til noget TRÆLS :-)

(Min mand er jyde, og jeg har adopteret udtrykket , som er ret betegnende for min situation lige nu)

Sidst jeg var i Sverige købte jeg en MASSE lækre ting: Slagbænke, små hvide borde, pindestole, elggevirer og masser af kludetæpper. Men jeg har så travlt for tiden at det kniber med at få døgnets timer til at slå til, og jeg har derfor endnu ikke fotograferet sagerne…det er TRÆLS når man ikke kan nå det man gerne vil. Men pyt – det kommer snart. Og du kan godt glæde dig. En del af kludetæpperne er kommet på. Dem finder du her: Gamle svenske kludetæpper.

Kludetæpperne er også begyndt at “sive”…de er som altid rigtig populære.

Vi ses gerne på nettet, eller måske i gårdbutikken.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply