Author:
• Thursday, January 10th, 2013

Godt nytår til dig, og tak fordi du var med til at gøre 2012 til et rigtig godt år i den blandede landhandel.

Øv, alligevel!

En frisk start på 2013 betyder desværre også prisstigninger for en del produkter. Det er ærgerligt, (og jeg har råbt ØV,) men der er ikke noget at gøre ved det. Valutakurserne ændrer sig pga krisen, og så er der kommet en antidumping told på porcelæn mv. fra Kina.

Derfor er det nu sidste chance for at købe disse 4 produkter til gammel pris, inden jeg sætter prisen op den. 1. februar 2013:

Stonemats – de smukke smukke stenmåtter fra New Zealand – stiger 10 %. Der er endda fri fragt på måtterne lige nu!

Pip Porcelæn – resten af januar kan du købe porcelænet til “gammel pris”, men 1. februar stiger det ca. 20 %. Ja, det er meget, men EU har vedtaget en antidumping told på kinesisk porcelæn mv., på op til 70 % på visse varer – så 20 % er nådigt sluppet!

Himalaya prismelamperne er jeg også nødt til at sætte op i pris. Den helt store er udsolgt, men der er stadig lidt tilbage af mellem og små størrelser. 1. februar bliver prisen sat temmelig meget op. Så er du advaret!

Endelig er jeg også nødt til at kigge på priserne på de fantastiske håndlavede Munkholm produkter. Olie er jo blevet hundedyrt, så en del af Munkholms ting stiger også i pris…men du kan stadig nå at handle til gammel pris. Hvis du er hurtig. Er du det?

Alle de andre ting kan du stadig finde til vores altid rimelige priser. HUSK at fragtprisen altid er kr. 49,– for pakker, uanset hvor meget du køber. Prisen er reelt højere, men jeg giver et tilskud til “rejsen”. Så flink er jeg nemlig!
Et nyt år betyder virkelyst for mange, og jeg skal love for at mange er i gang med at tapetsere rundt omkring. Herligt. Send ENDELIG fotos af hvor flot det bliver – elsker at se fotos af jeres projekter!

Ha’ det nu hyggeligt, og HUSK nu at benytte dig af de “gamle” priser.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply