Author:
• Wednesday, May 01st, 2013
pink pompom gumball bellis

Lavede denne collage forleden…pink er flot!

Jeg skal medvirke i TV2-FRI’s åbningsprogram på søndag. TV 2 åbner en helt ny kanal, TV2 FRI, hvor du kan se om alt det vi laver i vores fritid. Jeg skal fortælle om en ret trendy fritidsbeskæftigelse…Taaahhdaaahhh: LOPPEMARKEDER. Jeg skal have nogle gode loppefund med, og alle der har mødt mig ved, at der skal en dygtig ordstyrer til inden jeg speedtalker hele programmet igennem, om gamle kufferter og skåret porcelæn mmm. Jeg glæder mig helt vildt – det bliver så sjovt!

fastelavn og vinterferie 2013 069

Du kan lige nu få fri fragt på Nordic Ware bageformene! Det eneste du skal gøre er at skrive “Fri fragt Nordic Ware” i beskedfeltet, eller besvare denne mail. Så trækker jeg fragten fra på din indbetaling. Sådan kan man nemlig også fejre 1. maj. Tilbuddet gælder KUN til den 3. maj 2013. Du finder formene her:

***   FRI FRAGT PÅ NORDIC WARE BAGEFORME   ***

Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

PS: Jeg tager nogle af mine mange vintagesmykker med i tv-studiet – de er så fine. Du kan se nogle af dem her: VINTAGE SMYKKER

 

 

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. 1
    E 

    Blir’ SÅ sjovt at se …. Glæder mig !!!!!

Leave a Reply