Author:
• Sunday, May 26th, 2013

Har du lidt ondt af dig selv fordi du ikke nåede at se udstillingen på Ledreborg 2013 (eller måske bor du for langt væk) ? Så må jeg indrømme, at jeg forstår dig. For den VAR fin i år!

  • Masser af smukke, spændende, gammeldags eller anderledes blomster.
  • Masser af gamle fine ting og sager, udstillet på smukkeste vis i den gamle slotspark.
  • Masser af glade mennesker og smukke stande med ting du ikke engang anede eksisterede. Nogle af standene tager det to dage at gøre klar. Vidste du det?

MEN! Der er nu faktisk ingen grund til at have ondt af dig selv, du kan jo bare besøge den Blandede Landhandel på nettet.

2013.05 (82)

Jeg havde en masse skønne vintage mink capes med til Ledreborg. De er så godt som udsolgt. Der er vist kun 4 tilbage. Heldigvis har jeg flere på lager, som bare venter på at jeg skal finde mit Nikon frem og få dem fotograferet så du kan se dem på nettet. Det bliver i løbet af næste uge det sker. Send mig en mail hvis du skal have besked med det samme når de er lagt på.

Jeg er ved at tømme den gamle grisesti her på gården. Jeg har nemlig skumle planer med den. Lige nu er den fyldt (jeps – HELT fyldt!) med møbler og alverdens ting og sager. Planen er at tømme alt ud og få det lagt på nettet, så du kan se det. Der er alt, lige fra retromøbler til 1700-tals skabe. Og nogle lædersofaer jeg gerne vil forære væk….

Vidste du i øvrigt at du kan se de ting jeg senest har lagt på nettet ved at klikke her, under “sidste nyt” ? Det er nok mere overskueligt for dig på den måde.

Nogle af tingene kan du allerede se nu:

mindre4

 

HUSK at vi sælger de smukke smukke stenmåtter til en super god pris, og stadig med fri fragt. Du finder dem lige her: STONEMATS

Vi ses!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

 

 

 

 

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply