Author:
• Tuesday, May 28th, 2013

Det er virkelig sjovt at lave TV, så jeg er helt vildt glad for at jeg er blevet spurgt om at vise gamle ting og hyggelige sager frem på tv igen. Du kan se programmet (direkte) onsdag formiddag kl. 11 på TV2 FRI (indslaget sendes faktisk også på storebror TV2 den dag).

Her er linket, så du kan se det på nettet: http://play.tv2.dk/live/tv-2-fri/#tv-2-fri onsdag den 29. maj.

Og jeg siger det bare…..det er svært ikke at blive afhængig af alle de gode programmer man finder på TV2 FRI.

søbo

Sommerferie på Bornholm?

Hvis du har lyst til at leje et sommerhus i gammeldags og hyggeligt miljø, så er der pga et afbud blevet ledigt i juli i mine forældres hyggelige sommerhus, tæt på stranden på SydBornholm. Det er aldrig før sket at det ikke har været forhåndsbooket et år inden (eller mere!) i juli måned, så det kan jo nu blive til din fordel! Ring til 5648 4001, og hils fra mig :-)

Huset er ledigt fra den 4.- 17. juli. Du kan se det lige her:

Søbo ved Øster Sømarken, Bornholm

Ha’ det hyggeligt!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

ps. Jeg har lagt retro møbler på nettet….

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

  1. Ihhh… jeg må altså huske at tænde for programmet på “den bærbare” i morgen. Har fundet ud af, at vi desværre ikke kan tage TV2 FRI med den box vi har p.t. (selv om vi har Canal Digital). De vil ha’, vi skal KØBE en ny… men dét gør vi ikke. De kunne jo bare kode det til OGSÅ at funke på de “gamle” boxe. GRRR!
    Håber at se dig på PC-TV onsdag!
    *KNUS* fra Lisbet

  2. Hej Katinka, hvor er du bare god på TV :-) Så det tilfældigvis idag, da jeg er hjemme, og jeg blev helt stolt over at kende dig, og du sagde så mange gode ting om vores dejlige gamle ting, som jo er vores passion. God gået Katinka! Mange knus Lisbeth

Leave a Reply