Author:
• Tuesday, June 04th, 2013
DSC_3526

Blandet-landhandel.dk i Frihuset, TV2 Fri

Forleden viste jeg på TV2 Fri hvordan man bliver sommerklar med gamle ting og sager. Det var så hyggeligt! TV2 har indrettet et tv-studie, Frihuset, på en gammel smuk landejendom med stråtag, der ligger et stenkast fra Ise fjorden. Du finder ganske enkelt ikke en bedre udsigt – det er et helt fantastisk sted. TV2 Fri folkene er super flinke, og det var selvfølgelig en fornøjelse at være med. Simpelthen. Rigtig interessant at se hvor professionelt de løser udfordringer med vejr og vind, lyd og lys. Det kommer man måske let til at tage for givet når man sidder og ser tv, men det skal man ikke, kan jeg love dig! De er så dygtige til at få det til at se problemfrit ud, men der er masser af udfordringer hele tiden, som de løser hen ad vejen – uden at seerne lægger mærke til noget. Sjovt, ikke!

Jeg viste ting frem, sammen med søde Cecilie Hother. Gamle møbler, flueskabe, olmerdugs dyner, gammelt linned med mellemværk og en masse andet. Vi sluttede af med at spise jordbær med fløde af et gammelt Holmegaard jordbærstel. Med knasesukker og vanillesukker. (Vanille og jordbær går jo som bekendt op i en højere enhed når det kombineres.)

DSC_3531 (2)

…pga af vejrmæssige udfordringer er tingene stablet under en parasol.

Det går godt med at få tømt den gamle grisesti her på gården hvor min blandede landhandel har til huse…jeg har jo planer med den bygning….langsomt men sikkert kommer der ting frem fra gemmerne, som skal fotograferes og lægges på nettet så du kan se dem. …Det går lidt langsomt, fordi jeg ind imellem, som forælder til ikke mindre end 4 ridepiger, er nødt til at bruge mine week ender på stævner…pigerne går til voltigering – en sportsgren som næsten kan forveksles med et cirkusnummer! Se selv:

Volti collage juni 13

Stævner er tidskrævende, men jeg har fået en anden tidskrævende last: Når jeg lige har lidt tid, så ser jeg faktisk TV2 Fri! Jeg er VILD med den kanal. Og kan du læse dette, kan DU også se den! Det er nemlig gratis at streame den på din computer. Prøv selv! Det kan være du bliver ligeså hooked som vi er, her i huset.

Klik her: TV2 Fri – frihuset – streaming 

Vi ses gerne! 

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

 1. Søde Katinka,

  Det var nogle rigtig hyggelige indslag med dig og dit gode humør og viden om gamle ting … og din fine idé med at hælde de gamle dun fra pudevåret ud på marken (i blæsevejr), så fuglene kan bruge det til redebyg.
  Og så fik du serveret jordbær for “min forlægger”, Claus Dalby … :-)
  Jeg må indrømme, at jeg ikke er lige “hooked” på TV2-værter sådan i almindelighed… Synes de fleste er totalt selvfede og overgearede, men … måske hvis man mødte dem en dag, man så kunne få et andet indtryk af dem (?) Men det får jeg nok ikke lov til, hvis de først har læst dette… *hehe*

  Husk lige at sige til, når du er “på” næste gang, okay? Så streamer jeg lige (ka’ ikke ta’ TV2 FRI på TV’et, nemli’ … så jeg ser ikke ret meget af det).

  Dygtige “cirkus-piger” du har … Det ser flot ud!

  *SMIL* fra Lisbet – og på genhør

Leave a Reply