Author:
• Tuesday, June 11th, 2013

Nobody’s perfect, siger man. Jeg er sandelig heller ikke perfekt. Lige nu er mine ben for eksempel hvide som fiskebudding. Men faktisk ved jeg hvordan man får perfekt brune sommerben. Det er LET! – Jeg gi’r dig et godt tip som gælder BÅDE mænd og kvinder:

Lige nu og 10 dage frem, kan du spare fragten (i dk) på din Munkholm ordre, hvis du handler for 399,- OG få brune sommerben. 

Det handler nemlig om at den hud du vil have skal være brun, skal blive ved at være brun i lang tid. Det fixer man ved at peele gammel og udtjent hud af. Den lækreste og letteste måde at gøre det på, er med Munkholm saltscrub.

munkholm collage

How do you do?

Din hud er dig temmelig trofast, og bliver så længe den overhovedet kan. Så for at starte på en frisk, er det nødvendigt at tvinge den gamle og udtjente hud af. Saltscrub fra Munkholm fjerner døde hudceller, OG blødgør din nye hud med lækker olie, så du er klar til solen. Munkholm saltscrub kan bruges over hele din smæklækre krop (- men måske ikke så meget i ansigtet – til det haben wir andere Metoden…)

 

Så, hvad siger du? Jeg giver dig oven i købet fri fragt (i dk) når du bestiller for mindst 399,- Munkholm produkter! Så nu kan du spare penge og få tanket op af alle de lækre håndlavede ting fra Munkholm. Tilbuddet gælder KUN til den 21. juni 2013. Du finder alle lækkerierne fra Munkholm lige her – både til mænd og kvinder: MUNKHOLM – luksus for krop og sjæl.

Del tilbuddet på Facebook lige herunder og få en virtuel krammer af mig :-)

Kh Katinka

munkholm juni  Collage

PS: Munkholm produkter er også en super god gave…

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. Kære Katinka –

    Vil bare lige sige, at jeg synes du er fantastisk sej og super loyal … (!!!)

    Og nu da jeg er i gang med tastaturet, så skal billederne da også lige roses … de er en fryd for øjet! Og det er selvfølgelig dig, der har stylet og knipset(?)

    *Virtuel krammer retur* //Lisbet

Leave a Reply