Author:
• Tuesday, September 17th, 2013

kludetæpper 3

Det er VOLDSOMT så mange kludetæpper der ligger i min stue lige nu. Helt præcist er der 61.

“61 kludetæpper – fylder de ikke ret meget?” tænker du. Og jo – det gør de. Så du må meget gerne hjælpe mig af med nogle af dem. For selvom kludetæpper er en genial måde at skabe fornyelse i hjemmet på – så skal det altså ikke just være antallet der er det afgørende …61 samlet i een stue er liiiiige i overkanten.

Det handler om kludetæpper – et billigt trick!

Det geniale med kludetæpper er, at mønstre og farver bidrager med en hel masse når du ruller dem ud på dit gulv. Jeg bliver til stadighed overrasket over, hvor meget det betyder med et kludetæppe. De kan trække farver ud af dine møbler, planter, vægge – ja ALT det øvrige der er i rummet. Det er den aller aller letteste måde at skabe fornyelse på. Og får du lyst til fornyelse igen – ja, så ruller du bare tæppet sammen og lægger det et andet sted, til du igen har lyst til fornyelse. SMART!

Du finder de herlige kludetæpper lige her: KLUDETÆPPER

kludetæpper4

Gamle fine svenske kludetæpper

Du hører snart fra mig igen. Der er mink capes på vej…..BUM!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Her er et par fotos fra da jeg besøgte TV2 FRI i Frihuset forleden….det er så sjovt at lave tv!!

frihuset, sensommerlopper

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply