Author:
• Tuesday, October 01st, 2013

 

Har du set de skønne vintage mink capes jeg har lagt på nettet? Du kan svælge i dem lige her – de er SKØNNE! Vintage luksus mink capes

collage capes

Vintage mink capes

Jeg må hellere krybe til korset og indrømme noget….: I sidste uge gik det op for mig, at den mail, som jeg sender ud til alle de RIGTIG mange der har tilmeldt sig min nyhedsmail, i længere tid slet ikke er blevet sendt ud til alle. Den er faktisk kun sendt ud til et fåtal. Det er jeg rigtig ked af. Du må undskylde, hvis du er en af dem der er blevet “snydt”. Fejlen på mailserveren er rettet! Hvis du føler dig lidt udenfor, kan du se de fleste mails her: Blandet-landhandel.,dk

Du kan bl.a. læse om de gange jeg har været med til at lave TV hos TV2 Fri. Det er VILDT sjovt, og jeg skal medvirke igen på fredag, i anledning af TV2’s 25 års fødselsdag. SÅ FESTLIGT!  Det glæder jeg mig til :-)

frihuset (16)

Håber vi ses! Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

PS: Jeg MENTE det jeg sagde i sidste uge, om at du gerne må købe mange kludetæpper og returnere dem du ikke skal bruge, når du har prøvet dem i dit hjem – i fred og ro. Jeg bliver IKKE sur over returnerede varer!

Du finder kludetæpperne her: Gamle svenske kludetæpper

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. 1
    Wenche 

    Katinka og Charlie… og Fri. Der er en sang der. I know it.. kan høre den og jeg glæder mig allerede. Du var så god og fin sidst jeg så dig! Wenche

Leave a Reply