Author:
• Tuesday, October 22nd, 2013

Lad det være sagt med det samme: Jeg elsker selvfølgelig alle gaver fra små børn som de selv har lavet. Men! Jeg er ikke så god til det med perleplader. De er sjældent noget man orker at udstille i hjemmet. For et øjeblik siden blev det muligt at bestille den fantastiske bog “Magiske Måneder” af Helle Schønning i webshoppen. Og så kan du TRO det er slut med perleplader. For denne lækre bog er smækfyldt med idéer til alverdens ting og sager. Den kommer simpelthen med så mange idéer til hvordan du kan være kreativ uden plastik og halvfabrikata der bare er overmalet. Og nu skal du ikke tro det kun er for børn – nixen – det er for ALLE. Helle Schønning er så dygtig. Dejligt dygtig. Jeg er rigtig glad for hendes bog. Du finder den lige her:

MAGISKE MÅNEDER af Helle Schønning

TINGFINDER-RABAT!!

Hvis du slår til inden torsdag d. 25.10.13 kl. 22, får du tingfinder-rabat: gratis fragt! (I DK) Skriv tingfinder i beskedfeltet når du bestiller. Rabatten gælder når du køber bogen, men gælder også det du køber UDOVER bogen. HUSK: Det er en genial gave.

Magiske maaneder collage 1

 

Der er i øvrigt kommet Munkholm nyheder på sitet – dem finder du her:

Herlige nyheder fra Munkholm

Lakrids collage

 

Ha’ det hyggeligt! Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

 

PS: Vi har skiftet bank (til Ringkjøbing Landbobank) og det har voldt lidt problemer med betalingsgatewayen. De skulle være løst nu.

oedegard collage

 

 

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply