Author:
• Thursday, October 24th, 2013

Ok ok ok, så kom jeg til at sætte en for kort frist for tingfindertilbuddet på den skønne skønne bog “Magiske Måneder” af dygtige Helle Schønning. Men hey – så udvider vi det bare, og siger til og med LØRDAG kl. 22. Er det bedre? Jeg tror det. Altså: Når du bestiller bogen Magiske Måneder inden lørdag den 26. oktober 2013, så er der gratis fragt på den, og alt andet du køber. Gælder i DK, og gælder for alle de herligheder der kan sendes med posten. Til dig.

Magiske maaneder collage 23.10

Jeg ved helt sikkert at du ikke kommer til at fortryde at investere i “Magiske Måneder”. Den er i særklasse vidunderlig. Simpelthen.

Hvis du står og mangler gode idéer til gaver dine børn selv kan lave, så er bogen en regulær guldgrube.

Altså – jeg kan ikke få armene ned over den bog. Er VILD med den. Også selvom jeg ikke får lavet samtlige idéer og opskrifter i bogen, så er det nydelse på højt niveau at sidde og kigge på de smukke billeder og VIDE at man KAN lave dette og hint. Når man får lyst.

HUSK at skrive “tingfinder” i beskedfeltet når du bestiller – så fratrækker jeg fragten når jeg sender til dig. Det er din fordel som modtager af mine nyhedsmails.

Du finder bogen her: Magiske Måneder af Helle Schønning

Magiske maaneder 2

Vi ses gerne!

Kh Katinka, Blandet-landhandel.dk

PS: Jeg får ofte forespørgsler på at leje vores ødegård ud, og nu er tiden kommet til det. Det er der en ganske særlig grund til. Det fortæller jeg dig om næste gang du hører fra mig…

anganasred-1

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply