Author:
• Thursday, October 31st, 2013

Jeg har fået fat på et lille restparti af nogle TOPLÆKRE designer skærebræt i teaktræ. Simpelthen så FLOT!

Lige nu og 5 dage frem kan du bestille det til en ekstra god pris og få det leveret fragtfrit. Til dig selv og til gaver. Tilbuddet gælder NU og til tirsdag den 5. november 2013. Sålænge lager haves – det er først til mølle.

Du finder skærebrættet her: Lækker designer skærebræt i massivt teaktræ

2013.31.10 teaktrae skaerebraet (45)TV2 JULEKALENDER 2014

Forleden kom flinke folk fra TV2 forbi for at låne noget af mit gamle julepynt. De er nemlig ved at optage  julekalenderen 2014, og skulle bruge det til optagelserne. Lyder rigtig spændende! Mens vi gennemgik kasse efter kasse, kuffert efter kuffert, gik det op for mig, at jeg har ALT for meget gammelt julepynt. Selvom jeg elsker at mit pynt SKAL jeg skille mig af med noget af det. Så jeg er lige gået i gang med at sortere. Når jeg er færdig bliver sagerne fotograferet og lagt på hylden i netbutikken. Jeg skal nok give lyd fra mig når det sker, så du kan kigge forbi som en af de første. Her er noget af det der skal sorteres:

2013.31.10 teaktrae skaerebraet (61)

Ødegård udlejes

Der er rigtig mange der har spurgt mig om vi udlejer vores ødegård i Sverige. Det gør vi faktisk nu! Årsagen er at vi er kommet til at købe et pragtfuldt sommerhus på Bornholm, hvor A – L – T skal laves, og at vi derfor ikke får tid til at bruge huset i Sverige helt lige så meget. Det hus fortjener at blive brugt :-)  Jeg skal nok redigere nogle fotos og komme med nogle priser på nettet, men du er velkommen til allerede nu at ringe på 2191 7600 hvis du er interesseret. Du kan se nogle fotos fra huset her:

2013 Änganäs efterårsferie (12)2013 Änganäs efterårsferie (79)2013 Änganäs efterårsferie (112)2013 Änganäs efterårsferie (187)2013 Änganäs efterårsferie (15)2013 Änganäs efterårsferie (55)

 Ha’ det hyggeligt – vi ses gerne! Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

PS: Fik du ikke købt bogen “Magiske måneder” af Helle Schønning med rabat i sidste uge? Så send mig en mail – så finder vi ud af det. Kontakt@blandet-landhandel.dk Du finder bogen her: MAGISKE MÅNEDER

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply