Author:
• Thursday, November 21st, 2013

For første gang i 3 år holder jeg juleåbent i gårdbutikken. Jeg er fundet en masse gammelt julestads frem, og en HEL masse vintage smykker. Nå ja – og en masse andet gammelt halløj. Var det noget med en udstoppet stork?

Kooooom på søndag – helst mellem kl. 10 og 17. Adressen er Nakkedamsvej 90, 4050 Skibby (50 min. fra Rådhuspladsen i Kbh)

HVIS du ikke kan komme – så har jeg alligevel noget i ærmet til dig: Fri fragt på alle Munkholm ordrer over 475 kr. – yay! Gælder i Dk, indtil på mandag. Resten af julesæsonen kommer jeg med flere juletilbud – så hold øje.

På søndag er der også juleåbent hos www.mustang.dk, og hos Honning og Flora på Egholm slot – så der er VIRKELIG noget at køre efter. De holder til huse lige i nærheden, ser du. Læs mere lige nedenfor.

Juleåbent collage

 Glæder mig til på søndag! Det bliver hyggeligt.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

 

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses

 1. 1
  Anne Sinding 

  Aaajjj, hvor ser det bare hyggeligt ud! Ville ønske jeg kunne komme, men nej :-( Jeg håber, I får en forrygende og julet dag!

 2. 2
  Bettina Gregersen 

  Hej Katinka.
  spændende at se dine dejlige ting i søndags.
  Jeg glæder mig til at komme igang med at bage til mit lille kage-hus.
  Du nævnte noget om at du havde nogle opskrifter som du kunne sende ? – gerne både til brød og kage.
  Jeg har nogle opskrifter selv, men trænger vist til fornyelse…
  Og vil helst bruge en sikker opskrift før jeg – måske – falder tilbage.
  Og dejen skal vel være rimelig flydende for at fylde ud i reliefet eller ?
  kh Bettina Gregersen (mor til Katrine og Shakira..)

 3. 3
  Katinka 

  Bettina – skriv til kontakt@blandet-landhandel.dk, så skal jeg nok maile alle mine opskrifter :-)
  Kh Katinka

Leave a Reply