Author:
• Tuesday, November 26th, 2013

 

Selvfølgelig er der stadig masser af nostalgisk gammelt fint julepynt tilbage – også selvom markedet i søndags var helt forrygende. Jeg har altså bare de SØDESTE kunder – så er det sagt! Tak tak tak!

Lige om lidt går jeg i gang med at uploade fotos af julestadsen på nettet, så du kan se det. Der kommer mere over de næste par dage, for der er ret meget. Heldigvis.

Her er et lille udsnit af noget af det som kommer på nettet senere i aften:

Julepynt collage nov. 13Fik du forresten fat i det gode tilbud jeg havde til kunder der handler Munkholm for 450 kr.? Fri fragt, får du. Rabatten fratrækkes manuelt af mig.

Munkholms lækkerier er en super god gaveidé – også som værtindegave til nogle af alle de (rigtig mange) arrangementer i julemåneden. Så – køb ind for 450 kr. og få fri fragt – så har du altid noget liggende som du kan forære væk – det er da herligt. Tilbuddet gælder i DK, og det gælder til på søndag.

Gårdbutikken er åben efter aftale. Jeg er her stort set hver dag, så RING 21917600, så åbner jeg. Eller ta’ chancen og kig forbi….

Vi ses gerne!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

 

PS: Der gælder SELVFØLGELIG stadig fri fragt selvom du køber Munkholm produkter OG noget andet.

 

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply