Author:
• Wednesday, January 15th, 2014

Ja! Selvfølgelig er det det :-) For når du er god ved dig selv, får du mere overskud som du så kan bruge på dem omkring dig – win win.

Nu har du jo lige forkælet alle omkring dig i julen, så nu er det på sin plads at tænke lidt på dig selv.

 

Jeg har lige lagt en ordentlig bunke fine unikke vintage smykker på nettet. Og der er mere på vej. Meget mere. Jeg har næsten uhyggeligt mange vintage smykker. Mange af dem har jeg fået fordi de har ligget i vintage smykkeskrin som jeg har købt rundt omkring.

Du finder dem lige her – der er noget for enhver smag, tør jeg godt love: UNIKKE VINTAGE SMYKKER

Vintage smykker 2014

 

Du kan også kigge nærmere på alle lækkerierne fra MUNKHOLM.  Duftlys har virkelig sin berettigelse lige nu, inde i vores mørke huler…..

munkholm juni  Collage

 

Og så er det jo så sandt så sandt at forandring fryder – også i hjemmet. Nyt tapet? En enkelt fondvæg er nok til at skabe en helt ny rumfornemmelse. Du finder det her: TAPET I LANGE BANER

2012 Duro ny gl nye - Kopi

Ha’ det januarhyggeligt

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS.: De af jer der aflægger gårdbutikken et visit, møder resterne af vores 150 år gamle kastanietræ i indkørslen. 1.5 m. fra vores fine legehus…uha – ikke flere storme, tak.

2013.bodil.kastanie 0112013.bodil.kastanie 0042013.12.11 Anaia 11 år 008

 

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply