Author:
• Sunday, May 10th, 2009

Det kan være en jungle at surfe på nettet. Vi vil gerne være behjælpelige med at anbefale nogle af de netbutikker (og andre sites) som vi synes fortjener opmærksomhed.

Børnetøjsbutikker på nettet er der, ligesom brugskunstbutikker, mange af. Nogle af dem er rigtig gode, andre er slet ikke gode.

Vi vil gerne anbefale www.butik-bambino.dk. Handler du her får du den ypperste betjening. Og det kan vi love, for vi kender ejeren privat, og handler der selv. Butikken er oven i købet lokal, så vi render ofte sammen når vi er på posthuset med pakker og andet godt.

Hvis du leder efter legetøj og andre børneting, skulle du lægge vejen forbi en anden af de “lokale” butikker som vi også varmt kan anbefale. Det er www.lillebi.dk.

Kendetegnende for de butikker vi linker til er at de alle, ligesom os, er professionelle, det vil sige indehaverne lever af butikken. Dette medfører selvfølgelig en høj service, da butikkerne jo gerne vil have du kommer igen :-)

Der kommer snart flere links i dette blogindlæg.

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply