Author:
• Friday, June 12th, 2009

Vi bliver nødt til endnu en gang at anbefale vores nabo, butikken Honning og Flora. Vi tøver faktisk ikke med dagligt at kalde den “Danmarks smukkeste butik”, for der er virkelig tale om klasse her! Honning og Flora holder til huse i den gamle gartnerbolig til Egholm slot, og er indrettet som et hjem med have (læs: park!) – med den forskel, at der er diskrete prismærker på det hele, for alle de skønne ting er til salg.

Stilen er nordisk med franske toner. Rustik og hyggelig, og vigtigst af alt – æstetisk. Dygtige dygtige Rikke og Birgitte ordner det så det hele er en fryd for øjet. Det hele!

Mellem de gamle fine ting og sager, møbler, zink og jernporcelæn, finder du også fine stauder og roser til haven. Honning og Flora kan det der med at sætte en smuk ting op, så den løfter det hele. En ting behøver jo ikke have en decideret funktion for at komme til sin ret i dit hjem. Funktionen kan bestå i at være smuk, som det eneste! Fx. et stykke fra en gammel jernhavelåge, eller gamle garntrisser. Denne kunst mestrer Honning og Flora tilfulde.

Start bilen og kom til Hornsherred! Besøg BÅDE Blandet-landhandel.dk OG Honning og Flora. Sidsnævntes adresse er: Trehøjevej 41, Egholm Slot, 4070 Kirke Hyllinge. Så kan du også hilse på den smukkeste stolte påfugl, som går rundt i parken….(NB: Honning og Flora holder lukket i skolernes sommerferie.)

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. […] Danmarks smukkeste?? […]

Leave a Reply