Author:
• Wednesday, November 19th, 2014
Julesager2014

Nissestemning fra sidste år…

SNART JULEKLAR…?

På fredag vil jeg binde granguirlander til porten. Jeg hænger lyskæder op, og så pakker jeg julesagerne ud. Så er der juleklar i de gamle stalde.

Selvom jeg stormelsker julen på rigtig højt plan, så hører jeg også til de der ikke magter julen alt for tidligt.  Men nu er jeg ved at være klar –  det er tid! Så kom og besøg gårdbutikken. Der er åbent hver week end indtil jul. Se forsiden for tider. Hvis du skal en masse andet i week enderne, så ring – så finder vi et andet tidspunkt.

 

ANTIKDUELLEN

Synes du der sker for lidt i netbutikken? Det synes jeg dæleme også. Men jeg har så travlt! Jeg er en af duellanterne i DR’s “Antikduellen”, som sendes i starten af december. Derudover skal jeg måske være med i et nyt program, hvis konceptet bliver til noget. Selvom det er super sjovt at lave tv – jeg ELSKER det – så skal du vide, at det også er mega tidskrævende. Det går ud over netbutikken….men jeg vender stærkt tilbage! Jeg har kassevis af guld der skal på nettet.

 

LOPPEMARKED

Og så til noget som jeg også glæder mig ustyrligt til: Jeg er snart færdig med at tømme den gamle faldefærdige kostald for alverdens skidt og møg. Møg i bogstavelig forstand – der lå nemlig stadig komøg på gulvene…60 år gammelt komøg! Næsten antikt! Kostalden bliver snart klar til at huse et kæmpe loppemarked. Et rigtigt loppemarked, med lave priser og støv og spindelvæv. Jeg skal nok give besked når det er klar. Det bliver i december. Tror jeg. Hvis jeg når det.

Vi ses gerne!

Snartjulehilsner fra Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Har du set det lækre sengetøj fra AU Maison? Der er 131 forskellige mønstre at vælge imellem. Syes på bestilling. I Danmark. Kvalitetsluksus. Jeg er vild med det! Du kan se det hele lige her:

Sengetøj i særklasse fra AU Maison

Pyntegrønt fra de svenske skove

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply